Чим годує онкологічного хворого

Для повноцінного харчування необхідно їсти відварене нежирне м'ясо. Свіжу рибу, краще відварену по 3 рази на тиждень. Птах і яйця (джерело білка). З молочних продуктів – кефір, йогурт, сир, пахта (масляка), олія.

Що категорично не можна їсти при онкології?

Пацієнтам, у яких діагностовано рак, протипоказано споживання жирної та калорійної їжі, консервантів, копченої, солодкої та сильно солоної їжі.. Варто відмовитися від рафінованого цукру, напівфабрикатів і особливо фастфуду. А ось кількість білків хворим слід збільшити.

Що любить і чого боїться ракова клітка?

Ракові клітини процвітають у кислому середовищі. М'ясна дієта є кислою, і тому найкраще їсти рибу, і трохи курки, а не яловичину чи свинину. М'ясо худоби також містить антибіотики, гормони росту та паразитів, що дуже шкідливо, особливо для людей, хворих на рак.