Чим харчуються фараони

Дині, кавуни, виноград, гранати, фініки, яблука, інжир, оливки, плоди мімози та сикомору; дуже рідко і великі гроші — кокоси. Бобові (горох, боби та нут), цибуля та часник, огірки, редиска, салат, капуста, пагони папірусу.16 бер. 2019р.

Чим харчувалися єгипетські фараони?

Звичайними ласощами фараонів були фініки, сушений інжир, хліб з медом. До речі, бджоли були одомашнені саме у Стародавньому Єгипті, до цього люди крали мед у диких бджіл. Візир фараонів Аменхотепа II і Тутмоса III на ім'я Рехмір був настільки крутий, що його поховали в Долині Царів.

Що їли багаті люди У Стародавньому Єгипті?

Влітку до раціону додавалися виноград, фіги, фініки та плоди сикомору. Що вирощуються в єгипетських садах принаймні з часів гіксосів гранатові, оливкові дерева та яблуні давали багаті врожаї. Були відомі, але рідкісні та доступні небагатьом, кокосові горіхи.Похожі