Чим корисна маринована кукурудза

У консервованій кукурудза міститься клітковина, магній, вітаміни та антиоксиданти. Регулярне вживання кукурудзи допомагає налагодити роботу кишечника, серцево-судинної та нервової систем, знизити рівень «поганого» холестерину, цукру в крові, ризик розвитку раку, уповільнити старіння організму.

Що є корисного у консервованій кукурудзі?

У цьому овочі також містяться необхідні для нашого здоров'я вітаміни групи В, Е, К, РР, а також вітамін С. Корисний для регенерації та захисту клітин бета-каротин. І такі мінерали як золото, фосфор, фтор, залізо, калій, цинк. Ці мікроелементи позитивно впливають на роботу печінки та серця.

Кому не можна їсти консервовану кукурудзу?

Консервовану кукурудзу не можна їсти людям з порушенням вуглеводного обміну, ожирінням та цукровим діабетом через те, що продукт підніме рівень глюкози та інсуліну в крові.