Чим корисний ферментований чай із іван чаю

Іван чай покращує роботу ШКТ та налагоджує обмінні процеси. Ферментований чай допомагає впоратися з дисбактеріозом і позбутися неприємних відчуттів у животі. Іван-чай – натуральний антисептик, який за своїми властивостями перевершує навіть інші рослини. При інфекціях та запаленнях такий помічник буде якраз до речі.18 серп. 2017р.

Чим корисний ферментований іван-чай?

У складі ферментованого іван-чаю багато корисних речовин: таніни, пектини, флавоноїди, кислоти, вітаміни А і С. Така комбінація речовин сприятливо діє на організм, може діяти як болезаспокійливий, заспокійливий та протимікробний засіб.

Як правильно пити ферментований іван-чай?

Приймати по 25-30 крапель за 20 хвилин до їди для профілактики та лікування аденоми простати, хронічних хвороб сечового міхура. Також, для профілактики та лікування рекомендується регулярно пити ферментований Іванчай. Порошок: від 600 до 2000 мг сухої сировини щодня.