Кава в зернах краща за розчинну

Натуральна зернова кава зберігає всі олії, відповідно, насиченість смаку та багатство аромату в ньому на порядок більше. А ось розчинна кава ці якості втрачає. Ще один момент – для розчинної кави часто використовують дешевші зерна робусти, а не арабіки, що дуже впливає на смак.5 черв. 2018 р.

Яка кава краща в зернах чи розчинна?

Натуральна кава Очевидно, що в натуральній каві більше корисних речовин, ніж у розчинній. Наприклад, у ньому містяться жирні кислоти, які перешкоджають утворенню ракових клітин.

Чому краще купувати каву у зернах?

Основна перевага зернової кави – можливість тривалого зберігання без втрати смаку та аромату. І наочність, звісно. Адже тільки з зернової кави ви можете визначити якість цих зерен: розмір, форма, рівномірність забарвлення, цілісність зерен – все це впливає і на ціну, і на якість кави в результаті.