М'ясо обвітрілося що робити

Якщо згодом продукт не розійшовся і втратив товарний вигляд — позеленів, обвітрився, — його миють, нарізають, рясно пересипають спеціями, а потім готують із нього різні страви, які продаються у відділі кулінарії..17 жовт. 2009 р.

Як освіжити м'ясо?

Як варіант: залишити м'ясо на 3–4 години у холодній солоній воді – На літр приблизно 2 столові ложки з гіркою. Якщо у вас є невеликий шматок деревного вугілля, його можна покласти в цю воду до курки, тоді ефект посилиться. Ще один спосіб: покласти м'ясо у відвар аптечної ромашки.

Чи можна готувати м'ясо із запахом?

Якщо м'ясо будь-якого виду має гнильний чи кислий «душок», воно непридатне до вживання.. Недобросовісні продавці можуть обробляти поверхню, щоб усунути неприємний запах – якщо виникли сумніви, можна проткнути м'ясо ножем і понюхати його «зсередини».