Що корисно для серця при аритмії серця

Серцю необхідний калій, магній, цинк, кальцій для повноцінного перекачування крові. Велика кількість калію міститься в бананах, насінні соняшнику, у картоплі, запеченій у «мундирі». Джерелом кальцію вважаються молочні та кисломолочні продукти.

Що категорично не можна при аритмії?

Уникайте продуктів з насиченими жирами та трансжирами, обмежте вживання червоного м'яса і вибирайте цілісні продукти, а не продукти з високим ступенем обробки, які часто містять натрій та цукор. Краще їсти більше фруктів, овочів, нежирного м'яса та риби.

Які продукти нормалізують серцевий ритм?

Необхідно пити достатню кількість води та іншої рідини протягом дня, включати до раціону продукти, що містять калій та магній. фрукти, овочі, рибу, цільне зерно, боби, горіхи, зелені листяні овочі (Але не харчові добавки).