Сік з м'якоттю корисніший ніж без

Сік з м'якоттю обов'язково має бути присутнім у раціоні. Особливо у тих, хто прагне стрункості. Адже у продукті з м'якоттю зберігаються як розчинні харчові волокна, а й клітковина – нерозчинні харчові волокна.

Що корисніше сік чи м'якоть?

Різниця є і величезна, тому що в шкірці та м'якоті фрукта міститься дуже багато вітамінів та поживних речовин, необхідних для здоров'я кишечника. Як правило, свіжі соки, особливо якщо вони без м'якоті, позбавлені цієї важливої ​​складової.

Який сік найкорисніший пити?

Найкорисніші напої: гранатовий, чорничний, яблучний соки та журавлинний морс. Гранатовий сік є одним із найкорисніших та біологічно активних продуктів. Містить багато вітамінів С, В1, В2, А, Е, РР, калій, кальцій, залізо, фосфор, магній, натрій. Гранатовий сік підвищує гемоглобін.