Сік з м'якоттю обов'язково має бути присутнім у раціоні. Особливо у тих, хто прагне стрункості. Адже у продукті з м'якоттю зберігаються як розчинні харчові волокна, а й клітковина – нерозчинні харчові волокна.
Що корисніше сік чи м'якоть?
Різниця є і величезна, тому що в шкірці та м'якоті фрукта міститься дуже багато вітамінів та поживних речовин, необхідних для здоров'я кишечника. Як правило, свіжі соки, особливо якщо вони без м'якоті, позбавлені цієї важливої складової.
Який сік найкорисніший пити?
Найкорисніші напої: гранатовий, чорничний, яблучний соки та журавлинний морс. Гранатовий сік є одним із найкорисніших та біологічно активних продуктів. Містить багато вітамінів С, В1, В2, А, Е, РР, калій, кальцій, залізо, фосфор, магній, натрій. Гранатовий сік підвищує гемоглобін.