Як можна смачно приготувати м'ясо курки

Що зробити, щоб куряче м'ясо було м'яким?

У чому замочити курку, щоб м'ясо було м'яким та ніжним Курятина має полежати у солоній воді. Для цього налийте в каструлю дві склянки води і засипте склянку солі. Доведіть розчин до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася, потім вимкніть вогонь і розбавте маринад ще шістьма склянками води.

Як можна смачно посмажити куряче філе?

Розігрійте сковороду з олією протягом 3 хвилин. Викладіть філе і смажте на середньому вогні з одного боку не менше 10-15 хвилин. Переверніть м'ясо на інший бік і смажте ще 10-15 хвилин. Готове філе подавайте на стіл із будь-яким гарніром.