Як правильно розбавити свіжий апельсиновий сік

Ті, у кого підвищена кислотність, можуть пити апельсиновий сік, розбавивши його водою у пропорції 1:1, І, звичайно, не натще. Звичайно, є й загальні поради, однакові для всіх соків: – Соки потрібно пити тільки свіжі: через кілька годин вітамінів у них не залишиться. 11 лип. 2017р.

Чи потрібно розбавляти водою свіжий апельсиновий сік?

У свіжих соків є і протипоказання, наприклад, їх не рекомендують вживати у великій кількості при високій кислотності шлунка і при загостреннях хвороб ШКТ. У цьому випадку соки краще розбавляти кип'яченою водою. Лікарі рекомендують вживати соки за годину до або через годину після їди.

Як правильно пити свіжий апельсиновий сік?

Склянка апельсинового соку в 200 мл майже покриває добову дозу вітаміну С. А це допомагає не лише зміцнити імунітет, а й знижує рівень поганого холестерину, допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, покращує шкіру. "Пийте сік після обіду. Це корисніше, ніж на сніданок.