Як правильно варити кабачок для пюре

Як правильно варити кабачки?

Середні кубики молодих кабачків варяться близько 15 хвилин на пару та 10 хвилин у воді. Кільця та півкільця молодих овочів будуть готові приблизно через 20–25 хвилин варіння на пару та через 15–20 хвилин у воді. Але краще перевіряти готовність, протикаючи овочі ножем чи вилкою. Вони мають стати м'якими і легко проколюватися.

Як правильно вводити прикорм із кабачка?

Починати потрібно з половини чайної ложки, щоб простежити, як дитина реагує на зміни у раціоні. На наступний день можна запропонувати цілу ложку, збільшувати об'єм до 5-6 ложок протягом тижня, а потім повністю замінити на одну повноцінну годівлю.