Як правильно використовувати крохмаль у кулінарії

У кулінарії крохмаль застосовується для борошняних виробів, для приготування тіста, для десертів. Крохмаль є основою для киселю та солодких соусів, часто його додають у супи та інші страви для надання густоті консистенції..22 бер. 2013р.

Як правильно працювати з крохмалем?

спочатку крохмаль розводять прохолодною водою в пропорції 1:2 і ретельно перемішують, щоб не було грудочок, а вже потім тонким струмком вливають в киплячі соуси або киселі, постійно помішуючи.

Як додавати крохмаль у їжу?

Картопляний крохмаль у кулінарії Крохмаль розводять у холодній воді, відварі чи соку, і лише потім додають у кисіль.При цьому слід пам'ятати, що кип'ятити крохмаль не можна, оскільки він відразу ж втрачає свою в'язкість.Похожі