Як правильно зробити желе для торта

Як приготувати фрукти на торті?

Спосіб приготування:

  1. Розбавляємо желатин у холодній кип'яченій воді чи фруктовому соку з урахуванням 1 столової ложки на 100гр води.
  2. Залишаємо желатин до набухання.
  3. Викладаємо ягоди та фрукти на вже остиглий торт.
  4. Акуратно покриваємо композицію, що вийшла, готовим желатином за допомогою пензля.

Який желатин використати для торта?

Сила желатину вимірюється в Bloom, і що вище цей показник, то «сильніше» желатин. Найчастіше кондитери використовують желатин 180 та 200 Bloom, З меншою чи більшою силою желатин брати не варто – можете отримати надто гумову начинку або, навпаки, нестабільну.