Як приготувати індичку?

Як приготувати Добре промити м'ясо індички, відварити його до готовності протягом 40-60хв у пароварці або звичайним способом у воді. Трохи остудити готове філе індички, нарізати шматочками, пюрувати блендером до ніжності та однорідності.

Скільки варити індичку для прикорму Зазвичай прикорм починається з пюре з індички – Для цього невеликий шматочок м'яса відварюють 1 годину, перекладають у блендер і збивають до однорідної консистенції, додаючи трохи води. Якщо м'ясо для варіння відразу опускати в окріп, можна досягти більшої соковитості страви.

Смачне та ситне пюре з індички – Це ідеальний продукт для першого знайомства Вашого малюка з м'ясним меню. Спочатку дайте янголятку 1 ложечку нової страви. Спостерігайте за реакцією на ніжне пюре і потім поступово збільшуйте порцію. Додайте в раціон малюка індичку.

Індичка буде готова приблизно за такий час:

  1. стегно – 50-60 хвилин;
  2. гомілка – 50-60 хвилин;
  3. шлунок – 60-80 хвилин;
  4. крила – 40 хвилин;
  5. печінка – 25-30 хвилин;
  6. серце – 90 хвилин;
  7. філе стегна, гомілки або грудки – 30-40 хвилин.

13 червня 2020