Як приготувати Добре промити м'ясо індички, відварити його до готовності протягом 40-60хв у пароварці або звичайним способом у воді. Трохи остудити готове філе індички, нарізати шматочками, пюрувати блендером до ніжності та однорідності.
Скільки варити індичку для прикорму Зазвичай прикорм починається з пюре з індички – Для цього невеликий шматочок м'яса відварюють 1 годину, перекладають у блендер і збивають до однорідної консистенції, додаючи трохи води. Якщо м'ясо для варіння відразу опускати в окріп, можна досягти більшої соковитості страви.
Смачне та ситне пюре з індички – Це ідеальний продукт для першого знайомства Вашого малюка з м'ясним меню. Спочатку дайте янголятку 1 ложечку нової страви. Спостерігайте за реакцією на ніжне пюре і потім поступово збільшуйте порцію. Додайте в раціон малюка індичку.
Індичка буде готова приблизно за такий час:
- стегно – 50-60 хвилин;
- гомілка – 50-60 хвилин;
- шлунок – 60-80 хвилин;
- крила – 40 хвилин;
- печінка – 25-30 хвилин;
- серце – 90 хвилин;
- філе стегна, гомілки або грудки – 30-40 хвилин.
13 червня 2020