Як зробити домашні ватрушки

Чим змастити ватрушки перед випіканням?

Чим змащувати пиріжки перед випічкою

  • Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
  • Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка в основному зустрічається на великодніх паску або безе. …
  • Сметана …
  • Вершкове масло …
  • Рослинна олія …
  • Вершкове масло …
  • Солодка вода …
  • Медовий сироп

Як інакше називаються ватрушки?

Ватру́шка — випічний виріб із дріжджового тіста у вигляді коржика, в середині якого знаходиться начинка як правило з сиру, рідше з варення або повидла. Також їх часто називають сметанниками. шаньга, хвіртки, перепечка. Виріб давньослов'янської, російської та української кухонь.