Чим корисне борошно з кунжуту

Кунжутне борошно на 40% складається з корисних рослинних білків. Цей продукт сприяє зміцненню м'язової, кісткової, хрящової тканини.. Така основа допомагає знизити ризик розвитку тромбозу, атеросклерозу. Кунжутне борошно несе користь системі кровотворення, серцю.

Як приймати кунжутне борошно?

Кунжутне борошно додають в паніровку для м'яса та риби, в йогурти, сир та каші. Якщо змішати кунжутне борошно із подрібненими в блендері фініками, можна зробити корисні батончики для перекусів.

Що таке кунжутне борошно?

Кунжутне борошно-створюється шляхом перемелювання цілісного насіння кунжуту. Крім приємного горіхового смаку, борошно має масу корисних властивостей. Кунжут багатий на білки, що містять необхідні для здоров'я замінні та незамінні амінокислоти, ненасичені жирні кислоти: Омега-3, Омега-6, Омега-9.