Як правильно приготувати вівсяну крупу?

для рідкої вівсянки на 1 частину крупи або пластівців візьміть 3–3,5 частини рідини; для напівв'язкою – пропорція 1: 2,5; для в'язкої – 1: 2.

Вівсянка – смачно та швидко Якщо ви любите великі, то 15 хвилин; Середні лише 5 хвилин; Дрібний помел достатньо варити 1 хвилину або залити гарячою рідиною та дати настоятися.

Варити вівсяну крупу необхідно з розрахунку один до двох: на кожну склянку крупи додається 2 склянки води, якщо перевага надається більш рідкій консистенції, то кількість води збільшується, виходячи з переваг. Підбираючи пропорції рідини, слід пам'ятати, що зерно збільшиться в 3 рази, вбираючи вологу.