Як смачно та швидко засолити червону рибу шматочками

Як засолити червону рибу пропорції?

Співвідношення солі та цукру 1:1. Переважно використовувати велику морську сіль, але вона, зазвичай менш солона ніж кам'яна або гранульована, тому її можна брати у співвідношенні з цукром 1:2 (1 частина цукру і 2 частини солі). Рибу натерти з усіх боків цукрово-сольовою сумішшю.Похожі

Скільки часу треба солити червону рибу?

Процес посолу займає мінімум 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.