Як зробити домашні сухарики із хліба?

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Також сухарі можна, можливо висушити у сковороді. Наріжте хліб або батон кубиками чи брусочками однакового розміру. Нагрійте суху сковороду, висипте сухарики і на середньому вогні смажте, постійно помішуючи, приблизно 15 хвилин.

Здобні сухарі можна, можливо зберігати протягом 15-20 днів. Після цього періоду смакові властивості змінюватимуться. 5. Якщо сухарі смажилися, а не сушилися, довго зберігати їх не вийде.