Як зробити з макаронів

Що можна їсти з макаронами?

Найкращим поєднанням для макаронів є овочі, а зовсім не м'ясо чи жирні соуси. Завдяки своїй низькій калорійності, високому вмісту клітковини, вітамінів та мікроелементів вони чудово доповнюють макаронні вироби. Саме з овочами вуглеводи, якими такі багаті макарони, засвоюються набагато швидше.

Що можна зробити із переварених макаронів?

Ось що можна зробити: Злийте локшину/макарони в ситечко і промийте холодною водою. Покладіть згори кілька кубиків льоду, оскільки це швидше охолодить макарони/локшину і зупинить процес травлення. Перетравлені макарони або локшину можна смажити на слабкому вогні з невеликою кількістю вершкового або оливкової олії.